KUTNOHORSKÉ DISKUZNÍ FÓRUMna serveru WWW.KUTNAHORA.INFO
Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce serveru KutnaHora.INFO za jejich obsah nenese zodpovědnost. Redakce KutnaHora.INFO si vyhrazuje právo smazat příspěvek, ve kterém jeho autor použije vulgární výrazy či zveřejní neplacenou reklamu.
Téma: Obchodníci pozor !Odpovědět
Autor: Prodavačka   Datum: 26. 04. 2009, 09:51:48
Dobrý den, ráda bych touto cestou varovala všechny obchodníky v Kutné Hoře. V sobotu jsem se stala obětí podvodníků, tak nenaleťte i vy... Nevím, jestli takovýto případ se již někdy tady v Hoře stal, ale určitě jsem o takových případech již slyšela v tv a přeci jsem se nechala napálit. Velice sympatická dvojice muž a žena, hovořící (podle nich) jen anglicky a španělsky, vyptají se na kde co, chovají se velice příjemně, pak se poptali na otvírací dobu, s tím, že se ještě zastaví a nakonec, již při odchodu na mne vyhrkli svou prosbu, že ve směnárně dostali jen stokoruny a je jim to protivné mít tolik bankovek, tak jestli jim nemůžu rozměnit... No, chtěla jsem zákazníkovi vyjít vstříc a po dohodě jsem pánovi rozměnila pět tisíc. Vypadalo to vše v naprostém pořádku, pán mi tam vyskládal pět hromádek stokorun, lpěl na tom, ať si to vše přepočítám, všechno sedělo. Poté velice slušně děkoval a evidentně upoutával mou pozornost... Když odešel a moje oči sklouzly na hromádku peněz, kterou mi tu zanechali, bylo mi jasné, že je menší, než byla.. Ať to přehrávám zpátky sebe víc, nejspíš, když mi pán povídal kde co, samozřejmě i to, jak je naše jednání perfektní, jak jsem hodná, nejspíš jeho partnerka musela šáhnout pro část peněz, které jsem jim vyměnila. Samozřejmě moje chyba, peníze jsem nechala na pultě, místo abych je rovnou dala do kasy... Naštěstí vzali jen něco přes tisícovku, ale taky to mrzí... Samozřejmě jsem hned vyběhla ven, ale po nich se zem slehla, vzhledem k tomu, že jsem tuto skutečnost zjistila opravdu rychle, tak si myslím, že museli vlítnout do nějakého domu, nebo na ně čekalo auto, protože tak rychle by nestihli někam utést. Takže bych touto cestou chtěla varovat všechny, kteří pracují, nebo provozují obchod, pozor na podvodníky.... Je to smutné, ale za dobrotu na žebrotu. Budu již velice ostražitá a jen tak někomu asi nebudu chtít vyjít vstříc, bohužel.
>Obchodníci pozor !... 26.10.09, 12:34